Despre broderie personalizata

Despre broderie personalizata. Reprezintă măiestria de a decora prin tehnici tradiționale îmbinate cu tehnologii moderne digitale a materialelor textile Tipurile de broderie pe care le putem aplica diferă în funcție de modul de realizare a acesteia.

Se crede că tehnici primitive de brodare au apărut la scurt timp după apariția îmbrăcamitei și era un semn de superioritate. Doar conducătorii se bucurau de haine brodate. Cu toate acestea, broderia ca forma de arta a apărut prima oară în Epoca Fierului.

Mai mult

Există modele de broderie din acea perioada care s-au conservat și sunt expuse în muzee. Majoritatea dintre acestea au fost descoperite în Egipt, China sau India. Ce este fascinant legat de aceste exponate e diversitatea lor, fiind foarte ușor de observat cum fiecare cultura și-a dezvoltat propriul stil de broderie.

Chiar dacă stilurile diferă foarte mult în funcție de zonă, cultură și tradiții, obiecte brodate cu fir se găsesc peste tot în lume. Există sute de modalități în care firele pot fi cusute pe un material textil.

Despre broderie personalizata cu perle sau pietre prețioase. Este o artă la fel de impresionantă ca și brodarea cu fir, însă cu siguranța este mai nouă. La fel ca și în cazul broderiei cu fir, există sute de tehnici și metode prin care perlele pot fi aplicate pe materialul textil, pentru diferite efecte vizuale.

 

Despre-broderie-personalizata""        Broderie direct pe textile

Broderia este aplicată direct pe materialul textil ales: uniformă, salopetă, echipament de lucru sau orice alt material selectat pentru brodat. Cusătura este realizată pe materialul respectiv, astfel este asigurată rezistența acesteia o perioada îndelungată.

Contactează-ne

Despre-broderie-personalizata""

Embleme brodate

Acest tip de broderie este realizat prin tehnici diferite, selectate în funcție de alegerea ta, sub forma de ecusoane, patch-uri, embleme, badge-uri, logo-uri și alte materiale promoționale pe care dorești să le utilizezi.
Metodele de aplicare sunt: coasere, termice, velcro-scai sau cu adeziv temporar. Modelul de brodat poate fi conform graficii trimise de tine sau creată de noi, după specificațiile și preferințele tale.

 

Produse

Broderie specială

Un tip de broderie specială este broderia aplicata și poate fi realizată prin aplicarea unei bucăți de material peste cel inițial de brodat cu scopul de a obține un fundal diferit.
Broderia cu efect 3D este un alt tip de broderie specială. Ea se obține prin suprapunerea unui material tip spumă cauciucată peste materialul de brodat, acesta conferă o reliefare pronunțată. Rezultatul este unul puternic, atât estetic și vizual, cât și palpabil.

Despre
bg-broderie-big